Carnaval voor kinderen

Het is carnaval over de hele wereld en ook hier in Nederland. Helaas voor onze kinderen wonen we in een gebied dat niet veel doet aan carnaval. Er zijn geen optochten in de buurt en je vindt het hier alleen voor de kinderen op school. Wie een echt carnaval wil vieren, vindt ze alleen in het zuiden van Nederland. Daar leven ze voor het carnaval.

Maar mijn meisjes houden van carnaval en houden ervan om te plannen wat ze zullen dragen. Gelukkig vieren ze het een hele dag op school en mogen ze zich verkleden zoals ze willen.

Dit jaar wilde Alieke een vogelverschrikker worden.

De vogelverschrikker was eigenlijk best makkelijk te maken. Haar jurk was een halve cirkel met een top als een overall. Hier en daar verschillende stukken stof met grote steken en van een Hawaii rok die we kochten, maakten we een rand van stro onder de rok en op verschillende plekken samen met de contraststoffen. Het spijkerblouse had ze al en op haar hoed plaatsten we voor de lol een merel. Make-up en stro in haar haar maakten het allemaal compleet en ze zag er zo schattig uit.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: