Ik hou ervan om oude spullen te recyclen en een nieuw leven te geven, en ik heb vooral een zwak voor houten blokken. Ik weet niet waarom? maar je kunt er zoveel verschillende dingen mee doen.

Ik zal je hier een beschrijving geven van een DIY Memory-spel dat je gemakkelijk zelf kunt maken.

Het enige wat je nodig hebt is voor dit DIY-geheugen:

  • Houten blokken (heel gemakkelijk te vinden in de tweedehandswinkels) Belangrijk is om naar dezelfde vorm te zoeken, anders wordt het spel te gemakkelijk.
  • Papier in verschillende kleuren (papier met veel verschillende patronen en afbeeldingen maakt het leuker en kleurrijker) Denk erover om oude tijdschriften en restjes van behangpapier te gebruiken. Probeer te gebruiken wat je al in huis hebt.
  • Een schaar of een hobbymes
  • Lijm (voor papier)
  • Een kleine pons

Dit is wat je doet:
Begin met het knippen van paren van bijna identieke patronen in de vorm van uw blok. Ik had geen totaal identieke foto’s, maar het is nog steeds gemakkelijk om te zien welke bij elkaar horen. Het maakt de uitdaging een beetje groter om de juiste te vinden. (U kunt ervoor kiezen om een ​​sjabloon te maken om elke keer hetzelfde formulier te krijgen)

Lijm vervolgens het papier op de blokken.

Kies een vorm voor de voorkant van de blokken. Het is gemakkelijk om een ​​pons te gebruiken. Ik heb hier een ster gebruikt die uit een paar oude behangresten was gesneden.

Lijm ze aan de andere kant van de blokken en je bent eigenlijk al klaar met je DIY Memory.

Veel plezier en wees creatief met wat je gebruikt. Maak het speciaal!

Comments are closed.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: