Pasen kaarslicht DIY

In sommige landen is de paasvakantie al begonnen, maar hier in Nederland vieren we het eerst echt zondag, de eerste paasdag en maandag, de tweede paasdag. Dat betekent ook dat ik nog bezig ben met het voorbereiden van kleine dingen voor ons komende paasweekend zoals deze Pasen kaarslicht DIY.

Gisteren heb ik deze twee heel gemakkelijk kaarslicht gemaakt. Ik hou van de eenvoud ervan!

De eerste is heel simpel. Het is een lege eierschaal met een theelichtje erin. Ik heb het in een kleine theelicht kandelaar gemaakt van beton. Je kunt er ook voor kiezen om wat mos rond de kandelaar te plaatsen om het idee van een klein vogelnestje te creëren, maar deze keer houd ik ze graag simpel omdat ik het tweede idee meer op een nest laat lijken.
Dit kaarslicht is gemaakt van een oude keukenpot. Ik begon met het plaatsen van wat dik metaaldraad op de bovenkant van de pot om een handvat te maken. Daarna heb ik wat dun bloemendraad gebruikt om droog mos en bloesemtakken rond de pot te bevestigen. Ik heb ook een vogeltje en wat plastic paaseieren geplaatst om het af te maken. In de pot heb ik een klein beetje zand op de bodem en een theelichtje. In een pot heb ik ook wat extra kleine eitjes gedaan voor de lol.

Voor heel weinig geld creëer je gemakkelijk een klein beetje Paas sfeer. Het hoeft niet altijd een veel te kosten. Daarnaast koester ik deze dingen ook veel meer als ik ze zelf maak.

Ik vroeg me af of je het ook leuk vindt om af en toe je eigen decoratie te maken?

Bewaren

2 Comments

    • Marianne Norup Reply

      Hoi Jeanette, Voor ‘doe het zelf’rs’ is het niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor alles wat we graag willen doen. Hoeft trouwens ook niet. Ik kan ook genieten van gekochte dingen.
      Jij ook een fijne paasweekend.

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: