Eng vampier meisje voor Carnaval

Het is Carnaval hier in Nederland op dit moment en de grote wens van mijn jongste dochters is om gekleed te zijn als een eng vampier meisje. Ze kijkt de laatste tijd naar een programma op de televisie met een meisjesvampier en ze wilde zoiets als zij zijn. Samen hebben we Pinterest bekeken en de look gevonden die ze zocht.

“Mamma! Wil je alsjeblieft zo’n kostuum voor me maken ?? Alstublieft!!!”

Geen weg om. Geen excuses!! Ik wist wat ik moest doen. Mijn dochter wilde een eng vampier meisje worden en ze had mijn hulp nodig. Gelukkig voor haar ben ik ook dol op het maken van kostuums en in één dag heb ik dit kostuum voor haar gemaakt. Ze was er zo blij mee, en onlangs hebben we haar ook aangekleed met alle make-up voor de perfecte look. Morgen (dinsdag) vieren ze carnaval op school en dan gaat ze dit kostuum dragen. Ze is er erg enthousiast over.

Scary carnival girl

Scary carnival girl

Ik vind dat ze er op de foto’s heel eng en serieus uitziet. Ze gaat echt in op haar karakter, maar is eigenlijk niet zoiets als een enge vampier. Dus ik wilde je ook deze laatste foto geven om je te laten zien dat ze er naast een vampier ook vriendelijk uit kan zien.

Sweet scary carnival girl

Bewaren

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: