Herfstachtige kleine kunstdoeken

Ik ben net klaar met een drietal herfstachtige kleine kunstdoeken. Ik vind ze best schattig geworden. Ze passen heel goed bij elkaar maar kunnen ook makkelijk individueel opgehangen worden. 

Bij deze drie doeken heb ik weer een nieuwe techniek toegevoeg om wat meer beweging in te krijgen. Ik heb tot nu toe alle stofstroken met dezelfde hoogte gehad, maar bij deze heb ik ze hoogteverschillen gegeven. Op deze manier is het dan ook niet nodig om met meerdere kleuren te werken omdat de richtingen van de stofstroken en de hoogte het beeld bepaald. Maar meerdere kleuren kan natuurlijk daar wel toevoeging aan geven wat misschien voor een komende doek toegepast kan worden.

De kleuren zijn heel erg van nu en komen vaak voor in woonbladen maar ook in kleding zie je de kleuren veel op dit moment. Ik hou van deze kleuren en passen ze ook graag zelf hier thuis toe. Ze geven me een lekker warme gevoel op een herfstachtig manier en daarom noem ik ze herfstachtige kleine kunstdoeken. Individueel zijn ze ook heel erg leuk of in combinatie met andere kleuren van je woonkamer kan je een heel andere gevoel creëren. Net wat je zoekt. 

Wanddoeken in oker geel, vintage roze en koper bruin.

koper bruin

Oker geel

Vintage roze

Ik vind het zo leuk om hiermee aan de slag te zijn en kom steeds op nieuwe ideeën die mijn doeken een nieuwe draai kan geven.

Ik ga ze ook snel in mijn shop zetten mocht je graag een willen kopen. De shop vind je hier.

Ik wens jullie allemaal een lekker warme herfstachtige weekend toe.

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: