Vandaag heb ik wat nieuwe kussens voor de eetkamer stoelen gemaakt. De oude waren niet zo mooi meer en ik had een hele tijd een mooi stuk stof in een okergele kleur in een van mijn laden liggen.

Ik wilde de kussens al een paar maanden verwisselen. Maar ik kon gewoon niet beslissen welke kleur ik wilde. Maar ineens was ik overtuigd van deze okergele kleur. Het is een mooie zonnige kleur, niet te fel. Het brengt een beetje zonneschijn in de kamer in deze moeilijke periode en is gewoon perfect voor nu.

Ribcord fabrich in ocher yellow. Thread scissor needles and a measure tape

Ik heb de vulling van de oude kussens hergebruikt, maar ze hadden ook wat extra vulling nodig. Ze waren gewoon niet meer dik genoeg. Ik besloot om een patroon in de kussens te maken in plaats van alleen een ronde cirkel te knippen. Het maakte het ook een beetje ingewikkelder, maar ik hou van een kleine uitdaging. Op dit moment heb ik tijd genoeg.

Ik heb maar 4 kussens gemaakt, maar ik had 36 driehoeken om aan elkaar te naaien. Het zag eruit als een kleine productie waarbij alle stukjes één voor één door de naaimachine gingen.

Uiteindelijk resultaat

Round cushions in ocher yellow

Ik ben erg blij met het resultaat van de nieuwe kussens. Precies zoals ik ze wilde. Ik ben toch wel blij dat ik deze stof ooit heb gekocht. Het was eigenlijk bedoeld voor een groot kussen voor Alieke maar ze kreeg uiteindelijk iets anders.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag. Wees voorzichtig.

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: