Recycle tassen te koop op Etsy

  • schoudertassen collectie
  • De grote van schoudertasje met portemonnais en telefoon erbij
  • Schoudertasje zalmkleur
  • schoudertasje denim, roze, bloemetjes
  • schoudertasje denim bruin
  • Schoudertasje met kleine voorzak

Ik ben heel blij om te melden dat mijn recycle tassen eindelijk te koop zijn gezet op Etsy . Het duurde helaas wat langer dan gepland, omdat ik tegelijk achter kwam dat mijn Etsy shop een flinke ‘up to date’ nodig had.

Ik heb al lang een Etsy shop gehad. Maar ik heb me eigenlijk nooit echt goed verdiept in hoe een shop op Etsy opgebouwd moest worden en wat er allemaal daarbij komt kijken.

Etsy Shop updaten

Tegenwoordig is het verstandig om in je shop zo veel mogelijk informatie in te vullen over jezelf en je shop en het liefst met achtergrond foto’s ook. Mijn shop had heel weinig informatie. Dus ik besloot om alles goed op orde te krijgen in de shop vóór dat ik de tassen te koop ging zetten. Dat bleek een grotere klus dat gedacht.

Gelukkig heeft Etsy een uitgebreide verkoophandboek die ik grondig heb gelezen. Daarnaast heb ik op You Tube ook verschillende video’s bekeken om goede tips te krijgen met wat je het best kan doen om zichtbaar op Etsy te worden.

Het is allemaal best ingewikkeld vind ik. Vooral als je probeert je in de tags en seo te verdiepen. Dat is echt niet mijn ding. Maar als je alles zelf doet en je wilt kans maken op wat verkoop op Etsy kom je er niet omheen om je daar in te verdiepen. De consequenties zijn anders dat je simpelweg verdwijnt in de massa en dat is precies ook wat er bij mij is gebeurd.

Banner Etsy simple colorfuldesign

De winkel op Etsy is nu eindelijk opgeknapt met bijvoorbeeld een nieuwe banner boven de shop en een achtergrond verhaal van Simple Colorful met foto van achter de schermen. Daarnaast zijn de verkoop voorwaarden allemaal juist ingevuld met een privacyverklaring erbij (wat tegenwoordig niet mag missen).

Hieronder kunnen jullie een kleine indruk krijgen van hoe het er nu uitziet. Je kan ook via deze link mijn Etsy shop zelf bekijken.

Foto's achter de schermen van Simple Colorful

Verder heb ik geprobeerd de informatie over mijn producten zo compleet mogelijk te maken met natuurlijk veel foto’s erbij ook .

Tassen te koop in Etsyshop
Wanddoeken te koop in Etsyshop
Wandklled te koop Etsy

Toekomstige Etsy shop

In de Etsy shop heb ik nu mijn tassen en mijn wanddoeken te koop gezet. Het is de bedoeling dat ik hier veel meer van wil gaan maken. Ook de wanddoeken wil ik nieuwe versies van gaan maken. Ik heb er zin in en loop met veel nieuwe ideeën. Helaas kom ik op dit moment vaak tijd tekort en schiet het erbij in maar ik hoop echter dat ik dit kan voortzetten en een kleine leuke persoonlijke business creëren.

1 Comment

  1. Jeanette Renting Reply

    Succes met de verkoop!! Ziet er mooi uit allemaal.

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: