Simple Colorful becomes Dutch / Simple colorful wordt nederlands.

For all the english readers here on the blog. I am sorry to say that I have decided to continue writing all my posts in dutch in the future. It is getting a bit confusing with a shop next to the blog which sells better in Dutch.

Next to that I also experience that most of my readers are Dutch. Luckily everyone has the possibility to translate a website into their own language. By one click on top of a page ‘Google translate’ helps you read a post in your own language. I do hope that everybody still drop by to see and read what I post even if it’s not in english.

Some of my latest posts I have all ready started translating into Dutch but that is a big job and take time. I don’t know if I will translate them all. What I do know is that from now on I will continue in Dutch and hope Google translate then will continuing doing such a good job.


Voor alle Engelse lezers hier op de blog moet ik helaas zeggen dat ik heb besloten om in de toekomst al mijn berichten in het Nederlands te blijven schrijven. Het wordt een beetje verwarrend met een winkel naast de blog die beter verkoopt in het Nederlands.

Daarnaast ervaar ik ook dat de meeste van mijn lezers Nederlands zijn. Gelukkig heeft iedereen de mogelijkheid om een website in zijn eigen taal te vertalen. Met één klik bovenaan een pagina helpt ‘Google translate’ je om een bericht in je eigen taal te lezen. Ik hoop echt dat iedereen nog steeds langskomt om te zien en te lezen wat ik post, ook al is het niet in het Engels.

Ik ben al begonnen met het vertalen van enkele van mijn laatste berichten in het Nederlands, maar dat is een grote klus en kost tijd. Of ik ze allemaal zal vertalen weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat ik vanaf nu doorga in het Nederlands en hoop dat ”Google translate’ zijn werk goed blijft doen.

slidertag

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: