Gewerkt aan nieuwe ideeën

‘Sneak peek’ nieuw werk voor webshop. Onlangs dat het hier op de blog heel erg stil is geweest de hele zomer, heb ik stilletjes gewerkt aan nieuwe ideeën. Ik hou van om met iets creatief bezig te zijn. De rust van de zomervakantie heeft me de tijd gegeven om één of ander uit te werken. Vandaag wil ik jullie een kleine ‘Sneak peek’ geven van waar ik mee bezig ben geweest.

Maar vóór dat ik jullie wat laat zien heeft het een kleine intro nodig. Ik heb laatst in een paar verschillende berichten laten zien dat ik bezig ben geweest met verschillende technieken voor wand-ophang. In deze bericht liet ik bijvoorbeeld mijn pogingen zien met punch needle en hier was ik aan het experimenteren met verschillende stofjes in een ophang.

Het laatste met de stoffen strookjes bleef bij me hangen en gaaf me veel meer ideeën voor wat ik ook op deze manier kan doen. Daarnaast is het een techniek die ik niet veel terug zie op het internet en dat stimuleerde me om door te zetten met de hoop dat ik iets nieuws en unieks straks kan aanbieden.

Materialen

Zoals misschien van eerdere berichten op mijn blog doorschijnt, hou ik van pure materialen, hergebruik en simpele vormen. Dat zijn in mijn nieuwe project ook belangrijke elementen die ik graag wil doorvoeren samen met rustige kleuren.

De wandkleden zijn van verschillende materialen gemaakt en elke stuk is dus uniek. Ik heb voornamelijk katoen en linnen gebruikt in verschillende diktes en sommige zijn daarnaast ook zelf geverfd met natuurlijke kleuren. Het zijn allemaal gevouwen stroken die ik heel dicht tegen elkaar vastnaaien om een zo duidelijk mogelijk beeld te creëren. Op deze manier creëer je een 3D effect en is het juist leuk om met verschillende kleuren en materialen te werken. Dat geeft elke keer een andere uiterlijk onlangs dat het op hetzelfde manier wordt gemaakt. Verder worden alle wandkleden mooi afgewerkt met een extra laag stof aan de achterkant. Op die manier kan niets los kan gaan of beschadig worden.

Alle wandkleden worden trouwens geleverd met een vuren houten stok voorzien van een leren koord voor het ophangen.

Maar ik denk dat het tijd is om mijn ‘Sneak peek’ nieuw werk voor webshop te laten zien. Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden.

Het is de bedoeling dat ik ze hier in mijn shop te koop zet, maar ik moet nog wat dingen regelen vóór dat ik ze kan verkopen. Ik wil ten eerste wat meer verschillende kleden maken, en ik heb een goede verpakking nodig voor het opsturen als één verkocht worden. Maar nu…….

Mijn 3 eerste stoffen wandkleden

Wandkleed 1

Wandkleed 2

Wandkleed 3

Ik hoop dat jullie ze leuk vinden. Mocht je al één in het bijzonder mooi vinden en graag willen kopen, ben je welkom om contact met me op te nemen zodat ik die alvast kan reserveren. Link staat hieronder genoemd.

Binnenkort meer hierover. Fijne dag verder.

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: