Van een moeder tot haar dochters

Van een moeder tot haar dochters

Het is pas een paar maanden geleden dat ik mijn webshop sloot met kraamcadeaus die ik zelf had ontworpen. Bijna alles wordt verkocht, maar ik heb een paar bijzondere dingen bewaard, die eigenlijk nooit in productie zijn gekomen. Ik hou nog steeds erg van het ontwerp en heb besloten om de laatste paar producten voor mijn twee dochters te houden wanneer (ik hoop) dat ze hun eigen kinderen krijgen. Ik denk dat het iets speciaals voor ze kan zijn om te ontvangen als ze een moeder worden zoals ik.

Vandaag heb ik het allemaal zorgvuldig verpakt in stevige plastic zakken. Ik ga het op zolder bewaren totdat een van mijn dochters me komt vertellen dat ik oma ga worden. Op dit moment kan ik me nog niet voorstellen dat ik een oma wordt. Ze zijn pas 10 en 12 jaar oud. Maar ik hoop echt dat ik ooit die ervaring zal krijgen om oma te worden. Moeder worden was zo speciaal voor mij en ik vind het allemaal geweldig. Ik hoop dat mijn meisjes dezelfde kans krijgen, maar je weet nooit hoe het gaat?

Spullen bewaren

Naast de producten die ik zelf heb ontworpen, heb ik ook andere speciale dingen voor onze meiden bewaard, zoals hun eerste kleertjes en knuffels. Wat speelgoed en ik heb het bed waarin ze sliepen. Dat was hetzelfde bed als waarin ik sliep toen ik een heel klein meisje was.

Het bedontwerp komt uit Denemarken en was 12 jaar geleden niet in Nederland te vinden. Vandaag heb ik exact hetzelfde model als nieuw hier in Nederland gezien in verschillende kleuren. Geweldig design komt altijd weer terug.

Als je een moeder bent zoals ik? Spaar je ook spullen voor je kinderen? en wat voor spullen spaar je of wilt je sparen? Misschien bewaar je alles van je eigen kinderen? Ik maak een selectie. Ik heb niet de ruimte om alles op te slaan en ik denk niet dat het zo bijzonder zal zijn als je dat doet.

2 Comments

  1. Marianne Norup Reply

    Hoi Jeanette, Leuk om te horen dat jij ook dingen bewaard. Ik weet nog zo goed toen ik mijn eerste dochter kreeg en thuis bij mijn moeder allerlei oude spullen en kleertjes van mijn babytijd vond. Het was zo leuk om die een nieuwe leven te geven.

  2. Leuk om een paar dingen die je zelf hebt ontworpen te bewaren voor je dochters. Ik maak ook een selectie van de dingen die ik bewaar, voor alles is geen ruimte. Wat kleertjes, schriftjes en speelgoed. Ha’en god dag!

I would be happy with a little comment on this post

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It
Follow SimpleColorful

Follow SimpleColorful

%d bloggers liken dit: